• SAMTALSTERAPI / COACHING

  Ibland behöver man en oberoende part, någon att prata med som inte känner dig.
  Jag lyssnar närvarande utan att döma eller att komma med lösningar.
  Jag stöttar och vägleder dig intuitivt utifrån där du befinner dig idag.
   
  JUST NU ÄR DET MYCKET SOM SNURRAR RUNTOMKRING OSS. MYCKET KÄNSLOR OCH FÖRÄNDRINGAR SOM ÄR I RÖRELSE I VÅRT SAMHÄLLE. UPPLEVER DU ATT DET ÄR MYCKET SOM PÅVERKAR DIG? HUR MÅR DU I ALLT SOM SKER?
   
  TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG OM DU VILL BOKA IN ETT SAMTAL.
   
  TÄNK OM ALLT DU UPPLEVER I DIG JUST NU INTE HAR MED DIG ATT GÖRA?

  LÄNGTAR DU EFTER ATT VARA MER DU?

  Känns det läskigt?

  Är du osäker på vem du är, eller rädd för att ta plats?

  Känner du dig fast i dina mönster eller tankar?

   

  Det är ok.

   

  Oavsett vad du står inför möter jag dig och stöttar dig i din väg vidare, framåt. Jag hjälper dig att lyfta din blick så att du kan se livet ur andra perspektiv, kanske det finns fler möjligheter än du tror?

   

  Tänk om det inte är något fel på dig?

   

  Hur skulle det vara att lyfta blicken och utforska mer? Jag hjälper dig!

  Exempel på vad som kan hanteras med denna terapi Ångest och panikångest Över- och understumuli Stress Känslan av att "sitta fast" och inte komma vidare Låg självkänsla (avsaknad av självtillit) Ätstörningar Starka känslor (t ex oro, ilska, sorg, maklöshet, förtvivlan, nedstämdhet, förvirring, ensamhet) Draman och trauman Relationsproblematik Tyngd och trötthet Nedstämdhet och depression

  HSP-TERAPI

  Denna terapiformen bygger på samtal, tanke- och känslohantering och intuitiv vägledning för att medvetandegöra och därefter förändra det som inte fungerar i ditt liv, på alla plan, så väl privat som yrkesmässigt.

   

  Den här terapiformen är för dig som är högkänslig och som längtar du efter att vara den du är och utforska din sensitiva begåvning på djupet.

   

  Genom kraftfulla verktyg hjälper jag dig till insikter, att lösa upp känslomässiga blockeringar och släppa taget om hinder som hindrar dig att gå vidare i livet.

   

  Varje samtal är på 60 minuter med fokus bara på dig och det du står inför. Samtalen sker på plats i Kungälv utanför Göteborg eller per telefon, du väljer det som känns bäst för dig.

  Exempel på vad som kan hanteras med denna terapi Ångest och panikångest Över- och understumuli Stress Känslan av att "sitta fast" och inte komma vidare Låg självkänsla (avsaknad av självtillit) Ätstörningar Starka känslor (t ex oro, ilska, sorg, maklöshet, förtvivlan, nedstämdhet, förvirring, ensamhet) Draman och trauman Relationsproblematik Tyngd och trötthet Nedstämdhet och depression

  DIPLOMERAD HÖGKÄNSLIG SAMTALSTERAPEUT

  Jag som möter dig heter Rebecca Hedberg.

  I samtalet med mig vägleder jag dig intuitivt, utifrån där du befinner dig i dag. Jag hjälper dig att lyfta blicken, ändra ditt perspektiv utan att komma med svaren.

   

  Min vägledning brukar beskrivas som tillåtande och spot on -"så har jag aldrig tänkt på det förut". Läs gärna mer om vad andra klienter har sagt här.

   

  Jag är diplomerad högkänslig samtalsterapeut, mindfulnessinstruktör och yogalärare och själv högkänslig. Lägg till det erfarenheter från livet själv.

   

  Vill du veta mer eller boka in en tid för dig?

  Du har möjlighet att välja om du vill boka separata samtal eller om du är redo för en mer djupgående period för utforskande av dig själv. För dig finns mitt mentorskap i självledarskap. Läs mer här.

   

  Du är varmt välkommen att ringa mig på

  0707-38 16 26 eller maila på kontakt@halsainuet.se

  "Rebecca har hjälpt mig komma fram till viktiga insikter om vad jag behöver och hon har fått mig att känna att jag klarar att genomföra sådant som tidigare kändes väldigt svårt. Efter samtalen med Rebecca känns det lätt i kroppen. "

  Sara Merenius

   

  "Rebecca som HSP-terapeut förmedlar en trygghet och ett lugn. Tillsammans med henne vågar jag möta mina obehagliga tankar och känslor på ett sätt som är förlösande. Efter våra samtal har jag känt mig så mycket lättare. Jag är så tacksam att jag hittat Rebecca!"

  Jenny